Humanitær fotball

Fotball og veldedighet

Våres Humanitære fotballinje er for deg som ønsker og utvikle deg som spiller og/eller trener og samtidig bruke idrett som et verktøy for humanitært arbeid. Linjen er for alle- uansett nivå! Linjetur til Zimbabwe

Linjeukene 

Tur til Zimbabwe og Midlands Childres Hope Project .En uke hvor vi besøker barnehjemmet i Zimbabwe og bidrar som aktivitører og blir kjent med de lokale. 

Fotballtur til England, besøke fotballmuseer og se premier League og Championship

Treningsleir med Hallingdal FK til Spania. Her blir det flere treningsøkter om dagen hvor man kan bidra enten som trener eller spiller. 

VB06549 1

Praktisk informasjon

Humanitær fotball er linja for deg som vil kombinere kjærligheten for fotball med humanitært arbeid!Året er delt opp slik at vi har tre linjedager i uken, utenom fire uker (linjeukene) der vi er på tur hele uka.

Pris for skoleåret 24/25:

Pris: kr 145 000,-
Pris halvårskurs vinter/vår: kr 75 000,-

Lånekassen gir et lån på kr 137 907,- 60 prosent av denne summen er lån, 40 prosent er lån som blir omgjort til stipend når du får godkjent året ditt på folkehøgskole. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent.

Sammenlignet med et studieår, så er et år på folkehøgskole billigere. Alt dette er inkludert; mat, strøm, internett, husleie, faglige aktiviteter og reiser. På enkelte linjeturer kjøper du selv lunsj.

Oppstart: 25. august
Avsluttes: medio mai

Har du spørsmål - ta kontakt med Anders Mastrup

hallingdalfotballklubb@gmail.com 481 85 563

VB05964 1 (1)

Bli med på humanitær fotball og store opplevelser lokalt i Hallingdal!

Søk nå

Humanitær fotballinje på Hallingdal FHS gir deg muligheten til spille fotball eller utvikle deg som trener samtidig som man bruker fotball som et verktøy for humanitært arbeid. Målet er å utvikle seg innenfor sine interesseområder innenfor fotball men samtidig bruke sin kompetanse inn mot humanitært arbeid, og selvfølgelig ha det veldig gøy! 

Linjen samarbeider med Hallingdal FK som har en tradisjon for å rekruttere spillere og ledere til toppfotballen i Norge. Her vil det bli gode treningsmuligheter og muligheter til å utfordre seg selv som trener på diverse lag. Hallingdal FK har også et Gatelag og et tilrettelagt fotball tilbud for mennesker med nedsatt psykisk og fysisk funksjonsevne hvor det vil være gode muligheter for å bidra inn som trenere og ledere. 

Det vil bli hospiterings muligheter inn i toppklubber i Norge for de riktige spiller eller elder kandidatene. Dette gir ofte gode erfaringer og man får muligheten til å skaffe seg gode kontakter for fremtiden.

Hallingdal FK samarbeider med Midlands Children Hope Project (https://www.hopeproject.no/) Prosjektet gjør det mulig for den Humanitære fotball linjen og bidra med humanitært arbeid inn mot barnehjemmet deres i Zimbabwe, og andre relevante prosjekter som dukker opp i løpet av et år. 

I løpet av tiden på Hallingdal folkehøyskole vil vi kunne tilby trener og lederkurs via NIF og NFF stigene. Dette gjør det mulig å skaffe seg formell kompetanse og lisenser for deltakerne.

Aktiviteter: 

Ukentlige fotballtreninger enten som spiller eller trener

Bidra inn mot Hallingdal FK sitt Gatelag og tilrettelagt Fotball

Klubbesøk til toppklubber i Norge

Trener og Lederkurs 

VB06363 1 (1)