Et uforglemmelig år!

Et år på folkehøgskole er et spennende og innholdsrikt år - stappfullt av vennskap, mestringsfølelse, utfordringer og store opplevelser! Av og til kan det også være med på å forme veien videre i livet. 

Her er hva noen tidligere elever sier om året ved Hallingdal folkehøgskole.

P1072408
Adrian Ny

Adrian Reid

Fra å ikke tørre og gå ut av huset, uten livsglede, til og stå i samme rom med hundre andre ungdommer var et sjokk for meg. Men forståelsesfulle ansatte, og elever som dro meg med på nye ting, fikk meg til å føle meg som en del av noe større. Med livsgleden tilbake og villigheten til å prøve nye ting, er dette et av de viktigste valgene jeg har gjort i livet.

– Adrian Reid

Anna Ny

Anna Lotterud

Vokalist I Anna of the North

Året på Hallingdal FHS var minnerikt med mange gode opplevelser og mange gode venner. Nærheten til Hemsedal og de andre anleggene var også et stort pluss. Folkehøgskoleåret har vært et fint springbrett videre i livet. Foto: Magnus Nordstrand

- Anna Lotterud, Vokalist i Anna of the North
Følg Anna på Instagram og Facebook

Jan Petter Aarskog

Jan Petter Aarskog

Field Productions

Et dødsbra år! På Skaga fikk jeg jobbe med egen kreativitet og hadde frihet til å utvikle meg selv. I løpet av året møtte jeg mange andre som var gira på det samme som meg og jeg ble inspirert av deres tanker og meninger. I tillegg hadde vi naturen rett utafor døra og alpinanleggene er noe av det beste Norge har å by på. Det var full pakke for meg.

- Jan Petter Aarskog, animatør og co-regissør/filmfotograf i Field Productions
Sjekk Field Productions og Norske Grønnsaker for å se mer av hva Jan Petter driver med.

Sindre Thoresen Lønnes

Sindre Thoresen Lønnes

Året på Hallingdal FHS har hatt alt å si for veien min videre i livet. Her fikk jeg muligheten til å utforske hovedinteressene mine i et kreativt miljø. Dette gjorde at jeg valgte å satse på friluftsfotografi og senere fotojournalistikk som levebrød. Jeg har ikke angret et sekund!

-Sindre Thoresen Lønnes, friluftsfotograf og fotojournalist

Christine Gjertsen

Christine Gjertsen

På Hallingdal FHS lærte jeg å leve drømmen. Det er noe av det viktigste jeg har med meg videre, og som gjorde at jeg turte å satse på det jeg driver med i dag; nemlig å studere medisin. Folkehøgskoleåret gav meg også venner for livet som jeg fortsatt har veldig god kontakt med. Jeg tror vennskapene ble så sterke fordi man lever så tett sammen og lærer hverandre bedre å kjenne.

- Christine Gjertsen, medisinstudent og elev 

Marte Søderlund

Marte Søderlund

Året på Skaga var helt fantastisk. På vinteren kan du f.eks. kjøre i Golsbakken rett ved siden av skolen, Tirilparken på Geilo eller Gummiskogen i Hemsedal. Og vi må ikke glemme railparken i hagen.
På Skaga fikk jeg med andre ord masse tid til å kjøre brett og hadde det utrolig gøy med folka rundt meg, ikke minst de fantastiske lærerne.

- Marte Søderlund