Folkehogskole Hallingdal Janne

Velkommen til Hallingdal Folkehøgskule!

Er du klar for et år med store opplevelser lokalt? Et år fylt med begeistring, glede, latter, utfordringer, vennskap, kjærlighet og en dose galskap. Et år uten karakterer og prøver, hvor den du er som menneske er i fokus.

Å velge et år på folkehøyskole hos oss, er å velge et år der du bor og lever sammen med ungdommer på din egen alder – ungdom med ulik bakgrunn og fra ulike steder. Her er det trygt å være den du er, og sammen jobber både ansatte og elever for å skape et godt miljø gjennom skoleåret.

Du får være med å bestemme over den hverdagen vi har her, og vi lover deg store øyeblikk du vil ta med deg resten av livet. Du vil bli utfordret til å møte nye og ukjente

Å bo og leve så tett sammen, utfordrer oss alle. Våre verdier med medansvar, fellesskap, frihet, toleranse og omtanke skal prege både undervisning og livet på internatet. Du er viktig med din tilstedeværelse, og du får oppgaver og ansvar i fellesskapet.

Vi som jobber på skolen er her for å lage ditt beste år sammen med deg. Vi vil utfordre deg og støtte deg, og sammen skaper vi året på Hallingdal Folkehøgskule.

Hallingdal Folkehøgskule startet opp i 1959, og det har blitt flere tusen elever som har gått her på skolen siden oppstart. Skolen er en frilynt folkehøgskole i hjertet av Hallingdal. Vi har 18.års aldersgrenser og gjennomsnittsalderen er rundt 20 år.

Varmt velkommen til oss!
Janne M. Sukka, Rektor